Bunouf - Franse vertalingen en relatiebeheer

In 2020 heb ik, Yoann Bunouf, mijn eigen bedrijf opgericht.

Via Bunouf vertalingen en relatiebeheer bied ik mijn diensten aan als vertaler naar het Frans en van het Frans naar het Nederlands. Ik kan u ook ondersteunen in uw contacten op de Franse markt. Er zijn verschillen in benadering en cultuur, waarmee rekening gehouden kan worden.

Ik werk als accountmanager Frankrijk bij een internationaal bedrijf.

Franse vertalingen

Yoann Bunouf

Ik ben geboren, opgegroeid en heb gestudeerd in Bretagne, Frankrijk. Ik ken de Franse taal en cultuur hierdoor als geen ander. Sinds 2011 woon ik in Nederland en door taalcursussen heb ik de Nederlandse taal geleerd. Via mijn vrouw, vrienden en collega's heb ik ook de Nederlandse cultuur leren kennen.

Vertalen, persoonlijke en zakelijke contacten vind ik erg leuk, zeker als er een verbinding is tussen de Franse en de Nederlandse taal en cultuur.

Om deze reden heb ik de volgende stap genomen om dit verder te professionaliseren en mijn eigen bedrijf op te zetten.

Bunouf

Ervaring

In mijn huidige en vorige baan heb ik veel ervaring opgedaan in het vertalen. Ik heb ook ervaring in het live vertalen tijdens presentaties. Ondertussen heb ik ook mijn eerste opdrachten gekregen. Voor bijvoorbeeld een bedrijf in de agrarische sector heb ik de technische handleidingen, brochures en de website vertaald. Verder ondersteun ik hen met de contacten op de Franse markt. Voor een ander bedrijf in (wieler)kleding heb ik de complete website vertaald.

Franse vertalingen

Ondersteuning

Gemma, mijn vrouw verzorgt de financiële administratie. Daarnaast ondersteunt ze mij bij de vertalingen van het Frans naar de Nederlandse taal. Zij werkt in de financiële dienstverlening en heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van zakelijke correspondentie. Haar kennis van de Franse taal is goed, door het volgen van 4 jaar Franse les bij een taalinstituut.

Franse vertalingen

Rating: 0 sterren
0 stemmen